Kisebbsége miatt támadják Pápai Jocit: “Miért nem egy Magyar képviseli hazánkat?”
Tegnap robbant a hír, miszerint idén is Pápai Joci nyerte a A Dal 2019 versenyét, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet május 14. és május 18. között tartanak Tel-Avivban.

Az énekes 2017-ben az előkelő nyolcadik helyezést érte el Kijevben, a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon. Magyarország most először küld olyan indulót, aki korábban már szerepelt a versenyben.

Pápai Joci győztes dala az „Én apám” címet viseli.

Igen ám, de a megosztások alatt a komment mezőben sorra jelentek meg azok a kommentek, amik nem tűrnek nyomdafestéket. De néhány lightsabbat azért kiemelnénk közülük:

” Miért nem egy Magyar képviseli hazánkat?Miért egy kisebbségi, akinek egyébként nincs rossz hangja, de a Kínaiakat se egy sötétbőrű képviseli.”

Suba Csaba: Elég szomorú, hogy a “szakmai zsűri” megint egy ilyen sirató dalt választott. Ennek a dal című műsornak semmi értelme,felesleges az egész ha ilyen a végeredmény. Szánalmas!!!! Angela Soos: De miért??? Pont ő??? A klipben, az a bőrdzseki, egyáltalán nem a nyomorról, arról a lepusztult helyet idézi, ahonnan elindult, undorító szerintem. És már megint ez a zsíros copf a feje tetején, szörnyű!!! Szerintem. “Magyarországot ezentúl minden külföldi romának fog gondolni, hiszen egy ilyen származású ember képvisel minket…tiszta szégyen! ”

“Joci menjél dolgozni, ne kornyikálj mert nem áll jól!”

“Menj haza indiába, ott dalolásszá, ne itt te gyökér”

Szegény Joci tavaly is sokat kapott, de ő felemelt fővel ment az Euróvíziós dalfesztiválra, és gyönyörűen szerepelet. Igazi kincse hazánknak, mert nem számít sem kor-súly- magasság vagy származás. A tehetséget mindig nagyra kell értékelni, mert az egyedi és utánozhatatlan!

Aki egyetért az kommentben írja meg a véleményét, hogy Joci megérdemelt-e, hogy megnyerje a Dal-t, illetve, hogy mehessen a Dalfesztiválra?

Facebook